VvE schoonmaakbedrijf All Clean

VvE schoonmaak

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren (VvE) en zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner? Schoonmaakbedrijf All Clean in Utrecht biedt dé oplossing om uw gebouw er altijd fris en verzorgd uit te laten zien. Een schone leefomgeving verhoogt niet alleen het woongenot van de bewoners, maar draagt ook bij aan de waarde van uw vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van alle gemeenschappelijke ruimtes binnen uw VvE, zoals entreehallen, liften en een trappenhuis schoonmaken.

VvE Schoonmaak

De VvE Schoonmaakdiensten van All Clean biedt op maat gemaakte oplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het gebouw. Of het nu gaat om de schoonmaak van trappenhuizen, liften, galerijen, entreehallen, of parkeergarages, een professionele schoonmaakdienst zorgt ervoor dat deze ruimtes altijd schoon, hygiënisch en representatief zijn.

Voordelen van een VvE Schoonmaakdienst

Een van de belangrijkste voordelen van een professionele VvE schoonmaakbedrijf is de efficiëntie. De schoonmakers zijn getraind en ervaren in het werken met diverse materialen en ruimtes, zoals vloeren van natuursteen of glaswanden. Ze gebruiken geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, wat niet alleen zorgt voor een optimaal resultaat, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Een andere meerwaarde is dat het inschakelen van een VvE schoonmaakbedrijf vaak leidt tot kostenbesparingen op de lange termijn. Regelmatige schoonmaak voorkomt bijvoorbeeld dat vuil zich ophoopt of dat materialen beschadigd raken door slecht onderhoud, wat uiteindelijk dure reparaties kan voorkomen.

Wat wordt er schoongemaakt bij een VvE schoonmaak

U kunt ervoor kiezen om het hele pand of een gedeelte te laten schoonmaken. Onderdelen die grondig schoongemaakt kunnen worden door All Clean:

  • Trappenhuizen en gangen
  • Liften
  • Entreehal en ontvangstruimtes
  • Ramen en glazen wanden
  • Galerijen en balkons
  • Parkeergarages
  • Fietsenstallingen en bergingen

Duur van een VvE schoonmaak

De duur van een schoonmaak is uiteraard afhankelijk van de grootte van het pand en de mate van vervuiling. Bij grotere schoonmaakprojecten, zoals meerdere verdiepingen, extra ruimtes of het schoonmaken van een trappenhuis, neemt de tijd uiteraard toe. Indien u ervoor kiest om slechts een gedeelte schoon te maken, zal dit het aantal uren verminderen, maar het minimum blijft 2 uur werk.

Hoe gaat een VvE schoonmaak in zijn werk?

  1. Indien u geïnteresseerd bent in een VvE schoonmaak door All Clean, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. In het contactformulier kunt u de volgende punten aangeven:
    • Contactgegevens
    • Het adres van de woning die een VvE schoonmaak nodig heeft
    • Type dienstverlening (totaal schoonmaak)
    • Aantal m2 van de ruimte
  2. Wij nemen aan de hand van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u op, en wij sturen u de geschatte aantal uren toe voor het schoonmaken. Wij werken op basis van een uur tarief. Afhankelijk van de mate van vervuiling kan een schoonmaak korter of langer duren. De prijs is inclusief alle gebruikte materialen en producten, en exclusief eventuele parkeerkosten
  3. Op de afgesproken datum vindt de schoonmaak plaats
  4. Na afloop kunt u pinnen hiervan ontvangt u een betalingsbewijs

Gezamenlijke ruimtes schoonmaken door All Clean

All Clean is al langer dan 30 jaar een familiebedrijf. Momenteel zijn er bij All Clean 75 medewerkers waarvan ervaren experts op het gebied van schoonmaak. Kortom, bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een VvE schoonmaak? Schoonmaakbedrijf All Clean kan u helpen!